0-24  ›  +36 30 929 7006

Postaládák

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

ÁLLÁSLEHETŐSÉG A ZÁRBOLT&KULCSMÁSOLÓBAN!

Munkatársat keresünk zuglói boltunkba, előképzettségtől függő munkakörbe. (Részletekért kattins...)
ÁLLÁSLEHETŐSÉG A ZÁRBOLT&KULCSMÁSOLÓBAN!

A Zárbolt & Kulcsmásoló megnövekedett ügyfélforgalma miatt bővítenénk a kapacitásunkat. Amennyiben nincs tapasztalatod a zárak és kulcsok világában, úgy az sem kizáró tényező, mert szívesen megtanítjuk, amit szükséges.

Amennyiben a felkészültséged engedi, úgy egyaránt a kiszolgálásban, egyaránt a háttérmunkában is számítanánk Rád!

 

Főbb bolti tevékenységeink:

  • kulcsmásolás
  • autókulcsmásolás
  • zárak értékesítése
  • zárak, zárrendszerek, kulcsok szerelése
  • webáruházon keresztül történő megrendelések feldolgozása
  • bejövő és kimenő áruk kezelése

 

Gépparkunk a lehető legmodernebbnek mondható, így ha a szakmában dolgozol, akkor értékelni fogod az alábbi eszközöket: Futura Pro, Matrix Pro, Omnia Max...

 

A sablonfeladatok elvégzése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a legkomolyabb kulcsokkal-, ill. a legritkábban előforduló zárakkal kapcsolatos igények kielégítésére is, amely megoldásokat csupán elenyésző szaküzlet tud biztosítani. Amennyiben jártasságod van a kulcsokkal kapcsolatos valamely specializált területen (gépjárműkulcsok, széfkulcsok...), úgy az komoly előnyt jelent. Jogosítvány nem feltétel, de ha rendelkezel vele, az jól jöhet.

 

Amennyiben nincs szakmai jártasságod, de jó a kézügyességed és tanulékony is vagy, akkor számtalan olyan háttérmunkát tudunk biztosítani, amely könnyen és gyorsan tanulható, így már betanulóidő alatt is komoly jövedelmet tudnál kitermelni magadnak - legyél akár fiúból, akár lányból.

 

Boltunk zuglóban, a Várna utca 5/b. szám alatt található. Hétvégén nem dolgozunk, a munkaidő napi 8 óra. A 7-17h közötti nyitvatartást a munkatársak közötti megállapodásokkal tudjuk biztosítani annak érdekében, hogy egyikünk se legyen túlterhelve.

Teljes munkaidős bejelentést- és a szakmai rátermettséggel arányos fizetést kinálunk egy fiatalos, családias hangulatú csapatban.

Előny továbbá sok másik szaküzlettel szemben, hogy a bolt frekventáltsága miatt nálunk kevés a "melegedő érdeklődő". Hozzánk célzottan jönnek eseti és visszajáró vásárlók, főleg speciális igényekkel. Emiatt a szakmai fejlődési-, ill. a specializálódási lehetőségek változatos munkaviszonyt biztosítanak hosszútávon.

 

A ZÁRBOLT & KULCSMÁSOLÓ honlapja: http://www.kulcsmasolas.hu

 

Ha érdekel a munka, Kámán Leventének írj:

kaman.levente@letis.hu